I forbindelse med udvidelse af de danske domæner med æ ø å - har vi erhvervet forskellige domæner for nogle af vores kunder.

Nogle af dem - med henblik på at benytte dem som e-mail adresser når det bliver teknisk muligt.

Indtil da vil det være muligt at leje domænerne.
opt

Links

domæne, domæner ,udlejning, domæneudlejning, leje, køb, salg, År,25år, lørdag, spørgsmål, åben, drøm, forstå, grå, præcis, trøfler, tømmermænd, tømre, ægte, gås, møder, sådan, gær, ældrepleje, ældreomsorg, ørkenrotter, røg, vedclassenshave,  classenshave, kunstmalerne, wagthedog, 25år , 50år, 30år, 18år, 40år

Kunstmaler.dk

Tranestald
Domæneudlejning

Ørkenrotter

Ørkenrotten er en middelstor gnaver, som ligner en mellemting mellem en hamster og en ægte mus. En fuldvoksen ørkenrotter er ca. 20-23 cm. lang med hale. Hanner er som regel lidt bredere og "tykkere" end hunner.

Halen er forholdsvis lang og tæt behåret. Halen er ca. lige så lang som kroppen. Ørene er middelstore og svagt behårede. Forpotterne ser ud som almindelige musefødder, mens bagpotterne kan minde om små kanguro ben, den bruger alle ben til at gå med, men står mest på bagbenene og bruger forpotterne til at spise med o.s.v.Kroppen er robust og hovedet forholdsvis kort, så ørkenrotten virker noget kompakt.

Hos den vilde ørkenrotte er pelsen er lysebrun på ryg og sider, mens bugen er grå. Halespidsen har længere hår, som er mørkere end kropspelsen.En lang række farve- og pelsvarianter er fremavlet af ørkenrotten.

Nogle ørkenrotter er således hvide, grå, creme-farvede, sorte eller brogede. Pelslængden varierer også fra den vilde ørkenrottes ret korthårede pels over de fremavlede langhårede ørkenrotter.